Koning Koffie | 2017, wat een jaar!
2017, wat een jaar! We zijn vandaag precies 6 maanden en 28 dagen open, en op de laatste dag van dit jaar leek het mij een mooi moment om 2017 persoonlijk af te sluiten.
Koffie, koffiecafé, koning, nieuwjaar
21469
post-template-default,single,single-post,postid-21469,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

2017, wat een jaar!

2017, wat een jaar!

We zijn vandaag precies 6 maanden en 28 dagen open, en op de laatste dag van dit jaar leek het mij een mooi moment om 2017 persoonlijk af te sluiten.

Ik gooi vanmorgen de hendel van mijn koffiebrander om en de laatste batch koffiebonen van dit jaar zakken in de brander. Ik kan nog steeds niet altijd geloven dat het gelukt is. En dat wat ik al jaren voor ogen had, realiteit is geworden.

Naast dat ik nu al goed een half jaar elke dag mag doen waar ik ontzettend blij van word, heeft deze eerste periode me zoveel mooie vriendschappen en momenten gebracht. De opening, Big Rivers, Dordt Pakt uit, de Kerstmarkt.

Ik mag een plek en sfeer creëeren waar iedereen zich op hun gemak, welkom en thuis voelt. Zowel de gasten als mijn team. Ontzettend bijzonder om te merken dat ze het zich eigen maken en zich net zo inzetten voor mijn koffiecafé als ik. Dat versterkt de samenwerking en zorgt dat ze zich verbonden voelen met de doelstelling die we hier hebben: de tweede woonkamer van Dordrecht zijn.

Dordrecht, dankjulliewel voor het warme welkom dat Koning Koffie heeft gekregen dit jaar. Op naar 2018, met nóg meer bijzondere momenten!

Heel veel liefs,

Bea ?☕

No Comments

Post a Comment